Наши партнеры

MenuMidtjyder afviste Mickael Essien

Dansk fodbold

Selv om man er en dygtig fodboldkøbmand, så kan en god handel godt smutte fra tid til anden. FC Midtjyllands sportsdirektør Jens Ørgaard fortryder formentlig, at han for otte år siden lod midtbanespilleren Mickael Essien gå.

Den ghanesiske midtbanespiller, der i dag spiller en central rolle hos engelske Chelsea FC, var i 1999 tæt på et skifte til Herning Fremad, kort før klubben fusionerede Ikast FS. Det bekræfter daværende cheftræner Ove Pedersen, i dag i AGF, overfor Dagbladet Holstebro-Struer, der sammen med Jens Ørgaard blev tilbudt Essien, da de var på scouting-tur i Afrika.

“Vi blev tilbudt Mickael Essien, men vi var ikke interesseret i ham, da vi hellere ville have Julius Aghahowa og kun havde råd til den ene af dem,” siger Ove Pedersen til avisen.

Begge de to spillere havde på daværende tidspunkt et prisskilt på 100.000 dollars. Indenfor de seneste par sæsoner er Aghahowa blevet solgt for 90 millioner kroner, da Wigan hentede ham i Shaktark Donetsk, mens Chelsea betalte 280 millioner kroner for at købe Essien fri i Lyon.

Julius Aghahowa, som midtjyderne endte med at skrive kontrakt med kom i øvrigt aldrig til klubben, da han om bestemte sig, og istedet skiftede til tunesiske Espérance. Et skifte der involverede både pas- og kontraktfusk.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu