Наши партнеры

MenuMidtbanespiller forlænger med EfB

Dansk fodbold

Esbjergs midtbanespiller, Jesper Jørgensen, har underskrevet en toårig kontraktforlængelse med klubben.

Jesper Jørgensens fremtid i Esbjerg har længe været tvivlsom, men nu har spekulationerne kunnet lægges på hylden, idet han har signeret en kontraktforlængelse. Den nye aftale med klubben løber to år frem.

”Med den rolle, jeg har fået på holdet, og de muligheder jeg ser i klubben, føler jeg, at jeg bedst kan udvikle mig i Esbjerg. De seneste måneder, hvor jeg ikke har vidst, hvad jeg skulle i fremtiden, har været hårde at komme igennem, og jeg skylder mine venner og nærmeste familie en stor tak, fordi de holdt ud. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang igen,” fortæller hovedpersonen selv, Jesper Jørgensen, og uddyber sit valg om at forlænge:

”En professionel fodboldspiller har hjertet i den klub, han spiller for, men det ville naturligvis have været vemodigt at forlade EfB. Jeg håber, vi i de kommende sæsoner vil være i stand til at opbygge en hjemmebane på den nye Blue Water Arena, som alle andre hold frygter. Vi kan få et rigtig godt hold, og hvis vi fortsætter vores udvikling, er en top seks-placering absolut en realistisk mulighed.”

Jørgensen har indtil videre spillet 147 kampe for vestjyderne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu