Наши партнеры

MenuMiddlesbrough straffer Mido

Engelsk fodbold

Egyptens landsholdsspiller Mido fortryder nu at han har holdt lidt ekstra ferie, da han har modtaget flere straffe fra hans arbejdsgiver Middlesbrough.

Middlesbrough-manager Gareth Southgate havde tuet Mido med at straffe ham hvis han ikke mødte op den 6. juli som aftalt. Mido mødte først op på Middlesbroughs træningsanlæg i mandags, hvilket har resulteret i flere straffe til egypteren.

Således er den 26-årige Mido allerede blevet trukket for to ugers løn af sin engelske arbejdsgiver. Derudover skal Mido træne alene de første par dage, for at han kan nå den form de andre spillere har nået i optakten.

“Mido returnerede i går og er blevet straffet af klubben. Han er tilbage nu, men ikke sammen med resten af holdet, da han følger det program de øvrige spillere har været igennem over de sidste ti dage,” udtaler Middlesbroughs træner Steve Agnew ifølge klubbens officielle hjemmeside.

“Han vil følge det program indtil han er på niveau med sine holdkammerater. Men det sker ikke de kommende dage. Han kom for sent, så han skal indhente det tabte, inklusiv al den fysiske træning,” slutter Steve Agnew.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu