Наши партнеры

MenuMiddlesbrough-spiller undskylder vanvidstackling

Engelsk fodbold

Middlesbroughs Emanuel Pogatetz er kommet i rampelyset på et uheldigt grundlag. Pogatetz nedlagde nemlig Manchester Uniteds Rodrigo Possebon, som mange har udpeget som en vanvidstackling.

I tirsdags mødte Manchester United ligarivalerne Middlesbrough i Carling Cuppen, hvor United sejrede 3-1, men de mange mål var ikke det, som kampen vil blive husket for.

Manchester Uniteds Rodrigo Possebon blev nemlig tacklet af Middlesbrough-spilleren, Emanuel Pogatetz. Tacklingen beskrives som det rene vanvid.

Efter den massive opmærksomhed, sidder Pogatetz med en dårlig smag i munden, hvorfor han nu vil undskylde over for United-spilleren.

”For det første vil jeg gerne sige, at jeg gik ind i tacklingen fordi jeg troede jeg kunne vinde duellen. Umiddelbart efter hændelsen troede jeg ikke på, det var til rødt kort, fordi jeg vandt bolden. Men efter at have set billederne på tv, så giver jeg dommeren ret i at det var korrekt at vise mig ud,” fortæller Pogatetz til Middlesbroughs hjemmeside.

”Jeg vil snakke med Rodrigo over telefonen og undskylde, at jeg skadede ham. Jeg håber at han kommer på benene hurtigt og ikke vil være ude i lang tid,” siger østrigeren.

Pogatetz blev med udvisningen, noteret for sin første af slagsen i sin foreløbig treårige Middlesbrough-karriere.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu