Наши партнеры

MenuMichael Turner fra Hull til Sunderland

Engelsk fodbold

25-årige Michael Turner er blevet rygtet til mange klubber denne sommer efter en flot sæson i Hull, heriblandt Manchester City og Liverpool. Det blev dog Sunderland, der løb med ham i sidste ende.

Forsvarsspilleren Michael Turner skifter den tigerfarvede trøje ud med en bolsjestribet. Det blev i dag officielt, at Michael Turner tilslutter sig Sunderland. Det skriver Sunderland på deres hjemmeside.

Manager Steve Bruce er meget glad for den nye spiller i truppen:

”Jeg vil mene, at Michael (Turner red.) er en af landets fornemste centrale forsvarsspiller. Jeg har kigget efter en, som kan tilføje størrelse og styrke i de bagerste rækker, og Michael passer perfekt ind, men han er samtidig også en meget fremragende teknisk fodboldspiller,” udtaler Steve Bruce til Sky Sports og fortsætter:

”Han har udviklet sig meget som spiller, mens han var i Hull. Jeg er meget sikker på, at han vil fortsætte den proces med Sunderland, og at han vil blive en stor succes,” slutter han.

Turner blev solgt til Hull fra Brentford for 4 millioner kroner i 2006, og mandag skrev han under på en 4-årig kontrakt med Sunderland, for et beløb der menes at være på omkring 125 millioner kroner.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu