Наши партнеры

MenuMichael Owen-show mod Wolfsburg

Champions League

Manchester Uniteds aldrende angriber, Michael Owen, viste at han fortsat har sans for at score mål på samlebånd. Tirsdag aften sørgede han for samtlige tre mål, da han scorede hattrick mod Wolfsburg i Uniteds 3-1-sejr i Champions League-gruppe B.

Manchester United var tirsdag aften på besøg i Wolfsburg, hvor United-holdet skulle forsøge at hente en sejr for selv at afgøre, om holdet skulle ende på førstepladsen.

I slutningen af første halvleg så det lyst ud for gæsterne, eftersom Uniteds angriber Michael Owen fandt vejen til netmaskerne med sin scoring til 1-0. Wolfsburgs målmaskine Edin Dzeko fik dog bragt balance i regnskabet, da han i anden halvleg fik udlignet til 1-1.

Men Michael Owens målshow var dårligt begyndt ved hans første scoring. Med ti minutter tilbage af kampen kom englænderen således på måltavlen igen, da han scorede efter et flot oplæg af Gabriel Obertan. I overtiden fik Owen sikret et hattrick, da han sørgede for målet til slutresultatet 3-1.

I den anden kamp i gruppen sejrede CSKA Moskva med 2-1 imod Besiktas på udebane. Resultaterne betyder dermed, at United vinder gruppen med 13 point, mens CSKA Moskva med ti point ender på andenpladsen i gruppen.

Wolfsburg sikrede sig en billet til Europa League igennem holdets tredjeplads i gruppe B. På sidstepladsen, der betyder exit i europæisk fodbold i denne sæson, finder man tyrkiske Besiktas.

Resultater fra gruppe B og D:

Besiktas – CSKA Moskva – 1-2

0-1 Milos Krasic (41)

1-1 Bobo (86)

1-2 Evgeni Aldonin (90)

Chelsea – APOEL Nicosia – 2-2

0-1 Marcin Zewlakow (6)

1-1 Mickael Essien (19)

2-1 Didier Drogba (26)

2-2 Nenad Mirosavljevic (87)

Atletico Madrid – FC Porto – 0-3

0-1 Bruno Alves (2)

0-2 Radamel Falcao (14)

0-3 Hulk (76)Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu