Наши партнеры

MenuMichael Laudrup enig med Getafe

Spansk fodbold

Michael Laudrup og hans agent Bayram Tutumlu skulle angiveligt have forhandlet sin kontrakt på plads med Getafes ledelse. Det eneste der skulle mangle nu er Schusters afgang.

Michael Laudrup og hans agent Bayram Tutumlu ankom ifølge B.T. i aftes til Madrid, hvor de mødtes med Getafes præsident Angel Torres og klubbens sportsdirektør Santiago Llorente, for at tjekke om alt i kontrakten var, som det skulle være.

Bayram Tutumlu, som er Laudrups agent har nu indrømmet over for den spanske sportsavis Marca, at parterne er nået til enighed.

”Angel Torres vil have Laudrup, og Laudrup vil have Getafe. Aftalen mellem begge parter er klar, og de har givet hinanden deres ord på en aftale. Men Michael underskriver ingen aftale, før Getafe ikke har nogen træner. Det er uetisk, at skrive under, når klubben officielt stadig har en træner,” fortalte Bayram Tutumlu til Marca.

Den nuværende træner i Getafe, Bernd Schuster, er dog ganske få dage fra at blive præsenteret i Real Madrid, og han skulle efter sigende også have forhandlet sin kontrakt på plads med kongeklubben.

Michael Laudrups præsentation skulle finde sted før torsdag, da han angiveligt skal på ferie med familien derefter.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu