Наши партнеры

MenuMeulensteen stopper i Brøndby

Dansk fodbold

Brøndbys Rene Meulensteen stopper med øjeblikkelig virkning som cheftræner hos ’drengene fra Vestegnen’ efter samråd med sin familie, og vender nu hjem til England.

Der er ifølge klubben selv ikke tale om en decideret opsigelse eller en fyring, men derimod en aftale mellem begge partner.

“Hvis man skal fungere optimalt som træner – og dermed forbillede for andre mennesker – skal den helhed, man lever i, også være optimal. Og det blev livet i Danmark ikke for os,” forklarer Meulensteen.

“Vi er kede af at René forlader os, men vi har fuld forståelse for hans situation og respekterer hans beslutning. René har haft en svær sæson med et hold, der dels var stærkt svækket af skader, dels inde i en mindre god periode. At vi ikke præsterede det, vi burde på fodboldbanen i Renés trænertid, er bestemt ikke hans skyld. Snarere tværtimod. René er en særdeles dygtig og meget målrettet træner. Hertil kommer, at han har et behageligt og vindende væsen, som både ledere, spillere, fans og klubbens øvrige interessenter har sat stor pris på,” siger administrerende direktør Per Bjerregaard.

Afløseren bliver Tom Køhlert, som netop har skrevet under på en 2½-årig kontrakt.

“Tom Køhlert har i mange år leveret et fantastisk stykke arbejde for Brøndby IF og har udviklet store profiler og samtidig formået at levere flotte resultater. Netop den kombination, og hans store erfaring fra mange års trænervirke gør at jeg ikke er et sekund i tvivl om han er manden der skal føre Brøndby IF tilbage i toppen af dansk fodbold. Vi er meget glade for, at Tom har valgt at overtage ansvaret for klubbens øverste hold på permanent basis efter at han i mange år har villet koncentrere sig om talentudviklingen,” siger Per Bjerregaard til Brøndbys hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu