Наши партнеры

MenuMeulensteen forfremmet i United

Engelsk fodbold

Navnet på hollænderen, René Meuensteen, klinger hos de fleste, da Meulensteen tidligere har været cheftræner for danske Brøndby IF. Dette endte knap så lykkeligt, men alligevel hentede mægtige Manchester United træneren tilbage som teknisk træner. Han er nu blevet forfremmet.

Brøndby hentede for et par år siden Manchester Uniteds tekniske træner, René Meulensteen, ind som ny cheftræner på den københavnske vestegn.

Men her blev det ikke ligefrem til den helt store succes træneren, som efter et halvt år hos Brøndby drog tilbage til England, og tilbage til arbejdet som teknisk træner og udviklingstræner i ungdomsafdelingen hos Manchester United.

Da Uniteds tidligere assistenttræner drog af sted, for at overtage det portugisiske landshold, blev Meulensteen midlertidig forfremmet som manden ved siden af Ferguson på bænken. Dette job har Mike Phelan nu overtaget.

Men Meulensteen skal ikke forundre. Han bliver nemlig forfremmet til førsteholds træner. Det var nemlig åbent, efter den tidligere førsteholdstræner, Mike Phelan, jo som bekendt overtog assistentjobbet.

”René bringer nye ideer og erfaring med til jobbet som first team coach. Sammen med Mike Phelan vil han skabe et perfekt team, som vil videreudvikle klubben i den uendelige kamp for succes,” fortæller Sir Alex Ferguson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu