Наши партнеры

MenuMestrene køber ikke mere ind

Dansk fodbold

Ifølge Lynge Jakobsen vil AaB ikke købe yderligere ind i bestræbelserne på at genvinde mesterskabet. Lynge mener ikke, at AaB har behov for at forstærke sig yderligere, det på trods af, at klubben har sagt farvel til Lasse Nilsson i angrebet.

AaB har allerede forstærket sig med Kasper Bøgelund og Michael Beauchamp, som er købt for at erstatte henholdsvis, Allan Olesen og Danny Califf.

Derfor skal man ikke forvente yderligere indkøb, da Lynge Jakobsen mener, at truppen er stærk nok som den er.

”Jeg har brugt de penge, der var til rådighed, og vi tror på, at vi kan skrue et stærkt hold sammen af det nuværende materiale,” siger sportsdirektøren til Nordjyske.

Man burde ellers forvente, at AaB var på udkig efter en ny angriber, efter Rade Pricas erstatning, Lasse Nilsson, forlod AaB efter hans lejeaftale udløb.

”Vi vil ikke sælge spillere for at få midler til at købe en ny angriber, og i truppen har vi både en Andreas Johansson, der kan bruges i en mere central rolle, og flere unge angribere, der presser sig på. Hvis jeg var Simon Bræmer, Ronnie Schwartz eller Patrick Kristensen, ville jeg tage vores beslutning som en tillidserklæring ud over alle grænser,” slutter Lynge Jakobsen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu