Наши партнеры

MenuMessi reddede Barca fra flop mod Shakthar

Champions League

Barcelona var lige ved at tabe til ukrainske Shakthar Donetsk, da man var på besøg i det østlige Europa. Kampen fandt sin afgørelse i de sene minutter, hvor Messi indenfor ganske kort tid sørgede for en sejr til katalanerne ved to mål.

Barcelona sad godt på sagerne i første halvleg, da man så ud til at have godt styr på de orange tropper fra Ukraine, der før har overrasket giganter fra den vestlige del af Europa. Det lignede allerede fra de første minutter en Barcelona-sejr, da blandt andre Eto’o var i hopla og forcerede Shakthar-keeperen ud i vanvittige redninger af flere omgange.

Dog formåede Pep’s mandskab ikke at nette, hvilket hjemmeholdet til gengæld gjorde. Ilsinho snød blaugrana, da han med få minutter til pause sendte Shakthar Donetsk i front og skabte jubel. Flot kropsstyrke gjorde, at brasseren holdt Puyol på afstand, og kynisk puttede bolden ind bag Valdes.

I anden halvleg kæmpede Barcelona desperat for en udligning og en eventuel sejr. Der skulle dog gå lang tid, før første ønske overhovedet blev opfyldt. Atter en gang måtte en lille argentinsk troldmand til undsætning, da han i det 86. minut udlignede for Barca. Pyatovs forsvarsfejl gjorde, at Messi snildt kunne udligne i et tomt mål.

Man måtte alligevel et godt stykke ud i overtiden, før den lille argentiner atter slog til og sikrede Barca en 2-1-sejr. Spilfordeleren Xavi sendte en smuk bold i dybden, som Messi læste på forhånd og derefter snildt udplacerede Shakthtar-målmanden. Kampen slutter i 2-1 til Barcelona.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu