Наши партнеры

MenuMentaltræner ansat i HB Køge

Dansk fodbold

SAS Liga-bundholdet HB Køge har ansat Michael Moestrup som mentaltræner, så spillerne kan få flere værktøjer i deres bestræbelser på sejre.

HB Køges klub-filosofi er ganske klar, hvis man skal være stærkt på banen, skal man ligeledes være stærk udenfor. Derfor har klubbens ledelse besluttet, at ansætte Michael Moestrup som holdets mentaltræner.

”Michael har en særdeles stor viden og erfaring med de absolutte eliteudøvere indenfor felterne sparring, coaching og mental træning blandt andet gennem et langt og succesrigt samarbejde med de mangeårige danske håndboldmestre fra GOG,” fortæller sportsdirektør Per Rud i en pressemeddelelse og uddyber:

”Det har været et ønske vi har haft i lang tid i den sportslige sektor at kunne udvide trænerstaben med en mental træner. Michael har vi haft mange og spændende samtaler med, og i HB Køge ser vi frem til samarbejdet.”

Moestrup har igennem en længere periode observeret HB Køges trup, men han vil først påbegynde sit arbejde i starten af det nye år.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu