Наши партнеры

MenuMcLeish tror på sejr over verdensmestrene

EM 2008

Skotlands landstræner Alex McLeish tror, at de hårdt kæmpende skotter kan overvinde de italienske verdensmestre, og dermed sikre sig adgang til EM-slutrunden.

Når Skotland i aften tager imod Italien på hjemmebanen Hampden Park i Glasgow, kan det blive kulminationen på en helt fantastisk kvalifikationsturnering for gruppe Bs underdogs.

Ikke mange havde levnet Skotland chancer for at kvalificere sig fra den svære gruppe, der ud over verdensmestrene tæller stærke nationer som Frankrig og Ukraine. Men de notorisk hårdt kæmpende skotter har lukket munden på alle eksperter, og McLeishs tropper har formået at udnytte hjemmebanefordelen med fuldt udbytte i de indtil videre fem hjemmekampe.

Og McLeish ser ingen grund til at det skulle ændre sig aftenens kamp, selvom det muligvis er den vigtigste kamp Skotland har spillet i mange år:

“Jeg tror aldrig vi har været bange for nogen på Hampden, og der har været nogle store hold forbi i tidens løb,” sagde træner McLeish til ESPN Soccernet.

Alex McLeish har haft succes med det nuværende skotske landsholds taktik, hvor ingen spiller er over holdet, og der skal kæmpes til sidste blodsdråbe. Det må også være udgangspunktet for aftenens kamp, og han glæder sig til chancen for at føre et skotsk landshold til den første slutrunde i ti år, og selvom italierne på papiret er et bedre hold, ser han alligevel positivt på muligheden for at besejre de mange italienske individualister.

” Der er ingen italienske spillere der er perfekte. Det er op til de enkelte spillere på dagen, man kan ikke indkode spillernes taktik fra a til z, de må bare gå ud og udtrykke sig selv på banen,” sagde McLeish og lægger dermed op til at skotterne endnu en gang skal kæmpe som et hold.

Skotland ligger før aftenens kamp på andenpladsen i gruppe B, et point foran netop Italien, og har brug for en sejr, da Italien i deres sidste kamp møder Færøerne, og må formodes at vinde den kamp stort.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu