Наши партнеры

MenuMatchfakta: SAS Ligaen

Dansk fodbold

Her bringer vi matchfakta fra 1. runde i SAS Ligaen.

FC Nordsjælland 1-0 FC København

90′ 1-0, I. Nakajima-Farran

FC København havde de største chancer i denne kamp, men FC Nordsjællands målmand Kim Christensen sørgede for, at FC København ikke kom til nogle scoringer. FC Nordsjælland havde også deres chancer, og scorede altså to minutter inde i tillægstiden, da Nakajima-Farran headede bolden flot i mål.

Randers FC 2-0 Viborg

83′ 1-0, T. Dalgaard

85′ 2-0, T. Dalgaard

Selvom Viborg spillede godt kunne de ikke holde Randers’ indskifter Dalgaard fra at score to mål i slutningen af en ellers lige kamp, som kunne være gået til begge sider.

AGF Aarhus 1-2 AC Horsens

24′ 1-0 P. Graulund

55′ 1-1 G. Macena

68′ 1-2 N. Lodberg

Alt tydede på, at AGF ville vinde kampen, da AC Horsens ingen chancer havde indtil det første mål, der blev scoret af brasilianske Macena efter 55 minutter. Et lille kvarter efter AC Horsens udligning blev det til en scoring fra Niels Lodberg. Mere blev der altså ikke scoret, og der var dømt chokstemning blandt AGFs fans på NRGi Park.

Esbjerg 1-0 Brøndby

75′ 1-0 J. Jørgensen

Brøndby formåede heller ikke denne gang at vinde i Jylland. Denne gang var det Esbjerg, der tog point fra Brøndby. Kampen var lige dog med et lille overtag til Brøndby, men et kvarter før tid bliver der dømt straffespark, og Esbjergs Jesper Jørgensen udplacerer Stephan Andersen i Brøndby-målet. Nederlaget til Brøndby betyder, at de har tangeret SønderjyskEs kedelige rekord med 20 kampe i træk på udebane uden en sejr.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu