Наши партнеры

MenuMarxen på kontrakt i Vejle Boldklub

Dansk fodbold

Den 18-årige forsvarsspiller, Erik Marxen, har underskrevet en 2-årig kontrakt med Vejle Boldklub.

Den unge venstre back har allerede gjort en god figur, da han i den forgangne sæson var en af de bærende kræfter Vejle Boldklubs U19-ligahold. Dertil kommer, at han også har fået sin debut for Vejles SAS Liga-hold, der desværre måtte rykke ned i Viasat Divisionen, da Vejle var på besøg i Parken hos FC København. Den kamp endte 4-1 til hjemmeholdet, og Marxen fik 6 minutter på banen.

Erik Marxen forklarer til klubbens hjemmeside, hvorfor han valgte at skrive kontrakt med Vejle Boldklub:

”Jeg har valgt at skrive under på kontrakten med Vejle Boldklub, fordi jeg er blevet afklaret med mig selv om, at jeg vil satse på fodbolden. Hvor jeg tidligere måske har kigget på, at jeg skulle give afkald på noget for at satse på en fodboldkarriere, ser jeg det i stedet for som, at jeg får en mulighed og en chance. Jeg har indset, at fodbold betyder så meget for mig, at jeg ikke vil undvære den, og så kan jeg ligeså godt give den fuld skrue de næste år.”

Marxen, der efter sommerferien skal i 3.g. på Middelfart Gymnasium, fortæller om sin målsætning for de første sæsoner:

”Målet er, at det første år skal bruges på, at jeg vænner mig til livet som senior og den øgede træningsmængde. I år to skal jeg gerne være en fast del af A-truppen med optrædener på førsteholdet.”

Sportschef Hans Lauge udtaler sig positivt til hjemmesiden om den talentfulde spiller:

”Erik Marxen er en eksplosiv og gennembrudsfarlig spiller. Han har en grundlæggende vinderindstilling, og det glæder Vejle Boldklub, at han har besluttet sig for at give sit talent yderligere retning.”Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu