Наши партнеры

MenuMarvits til de unge: Gå til stålet

Dansk fodbold

Rasmus Marvits, der vil blive en af de rutinerede kræfter på det unge Lyngby-hold, har et godt råd til de unge Lyngby-spillere, der endnu ikke har prøvet kræfter med SAS Ligaen: Gå til stålet.

Rasmus Marvits blev hentet til Lyngby fra AC Horsens i sommerferien, og han vil uden tvivl blive en af de rutinerede og bærende kræfter på Lyngbys hold. Forsvarsspilleren, der repræsenterede Lyngby indtil 2001, hvor klubben gik konkurs, har nogle gode råd til sine yngre holdkammerater.

“De skal glæde sig, for det er en stor dag, og forhåbentlig kommer der mange mennesker ud og støtter os. Og så skal de unge drenge gå ud og gå til stålet, og have det sjovt,” sagde 29-årige Marvits til klubbens hjemmeside, og kom med et gæt på den kommende sæsons “one to watch”.

“Det må være Kim Aabech. Han kan nå rigtig langt, hvis han altså holder benene på jorden og fokuserer på fodbolden. Men også nogle af de unge som Marc Møller og Andreas Bjelland gør det også fint.”

Lyngby startede ikke sæsonen i går, som de fleste andre hold gjorde, da deres modstander OB i dag spiller UEFA Cup-kvalifikation. Dermed starter Lyngbys SAS Liga-sæson på søndag, hvor Randers FC besøger Lyngby Stadion.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu