Наши партнеры

MenuMartin Laursen stopper karrieren efter 12 ½ år

Dansk fodbold

Den danske forsvarer, Martin Laursen, valgte i dag at stoppe sin fodboldkarriere. Den 31-årige forsvarer har været hårdt plaget af skader især igennem den seneste tid, og derfor så han sig nødsaget til at stoppe.

Den danske forsvarsspiller, Martin Laursen, lagde i dag fodboldstøvlerne på hylden. Den 31-årige forsvarer, har pådraget sig endnu en knæskade, og eftersom mulighederne for at blive kampklar igen var endnu mindre end sidste gang, han fik en alvorlig knæskade, valgte han at stoppe efter 12 ½ år som professionel.

“Denne gang var mulighederne for at komme tilbage endnu mindre, end de var sidste gang. Og da det ville tage minimum et år at komme tilbage, og jeg havde et år tilbage af min kontrakt, besluttede jeg at stoppe, forklarer den nu tidligere Aston Villa-spiller,” fortæller Laursen til B.T., og fortsætter:

“Men jeg har det godt med det, jeg har opnået i min karriere. Jeg er stolt af de landskampe, jeg har spillet, og jeg er stolt af det, jeg har leveret som anfører for Aston Villa”, siger Martin Laursen, der blev årets spiller i både Danmark og Aston Villa i 2008 og opnåede 53 landskampe på det danske landshold på trods af sine mange skader.

Danskeren har været glad for sit seneste ophold i Aston Villa, på trods af, at han kun nåede at spille 28 kampe i klubben fordelt over tre sæsoner. Han blev også udpeget som Aston Villas anfører og i sin bedste periode i klubben, blev betegnet som en af de bedste forsvarere i Premier League.

“Det eneste, jeg kan fortryde er, at jeg ikke kom til England noget før. Det er her, jeg har følt mig til rette. Her blev mine fodboldkvaliteter virkelig værdsat, siger Martin Laursen.

Martin Laursen, som startede sin karriere i Silkeborg IF tilbage i 1995, glæder sig til at vende hjem til Danmark, og han udelukker bestemt ikke, at han forlader fodboldens verden endegyldigt.

”Det er svært at forestille sig et liv helt uden fodbold. Men nu flytter vi til København, og så skal jeg bare nyde at være meget sammen med min kæreste og min søn. Jeg har savnet Danmark,” slutter Laursen til B.T.

Danskeren er i øjeblikket i færd med at sælge sit hus i Birmingham, hvorefter han sammen med sin søn og svenske kæreste, Mia Kihl, vil flytte sammen i sit hjemland.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu