Наши партнеры

MenuMartin Laursen overvejer karrierestop

Dansk fodbold

Martin Laursen vil i slutningen af næste uge afgøre, om han skal stoppe karrieren på grund af en alvorlig knæskade.

Den tidligere landsholdsspiller og nuværende Aston Villa-anfører Martin Laursen, overvejer i øjeblikket et karrierestop.

“Det bliver nok i slutningen af næste uge,” siger Laursen til TV 2 Sporten om hvornår han endegyldigt vil træffe sit vanskelige valg.

Laursen er endnu en gang blevet ramt af en alvorlig knæskade og overvejer, om han vil igennem endnu en operation, samt den nødvendige genoptræning, og derefter forsøge at fortsætte fodboldkarrieren, eller om han skal slutte sin fodboldkarriere nu, med et år tilbage af sin kontrakt med Aston Villa. Martin Laursen erkender at det er et mærkeligt valg at stå over for.

“Det er underligt på mange områder, det er det. Jeg ville gerne have blevet ved med at spille fodbold. Det har gået mig så godt på det seneste. Både for Villa, men også for mig personligt, så selvfølgelig ville jeg gerne blive ved, men hvis det skulle slutte nu. kan jeg også se tilbage på en karriere, som jeg kan være glad for,” forklarer Martin Laursen.

Hvis Martin Laursen vælger at stoppe nu, kan han se tilbage på en flot, men uheldigvis særdeles skadesplaget, karriere. I 2008 blev han kåret til årets danske fodboldspiller, og han har for AC Milan været med til at vinde både Champions League, den italienske pokalturnering og den italienske Serie A.

Den 29. januar 2009 meddelte Martin Laursen, at han stoppede på det danske fodboldlandshold for at koncentrere sig om klubholdet. Derudover begrundede han landsholdsstoppet med, at hans knæ ikke kunne holde til begge dele. Han opnåede i alt 53 landskampe og scorede to mål.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu