Наши партнеры

MenuMartin Laursen: Karrieren var i fare

Engelsk fodbold

Martin Laursen fik en besked fra verdens bedste kirurg, Richard Steadman, om, at han skulle forberede sig på, at karrieren muligvis var ovre, da han tilbage i 2005 fik en alvorlig knæskade.

Danske Martin Laursen fik den værst tænkelige besked i 2005, da verdens bedste kirurg, Richard Steadman, fortalte ham, at hans karriere var i stor fare, da han havde pådraget sig en alvorlig knæskade.

”Verdens bedste kirurg, Richard Steadman fra Colorado, fortalte mig, at jeg skulle være indstillet på, at jeg måske aldrig kom til at spille igen, da han så mit knæ og udførte operationen,” fortæller den danske forsvarsspiller ifølge Tribalfootball.com.

”Jeg var naturligvis nedtrykt, men jeg ville give det en chance, og hvis jeg så aldrig kom til at spille igen, kunne jeg i det mindste se mig selv i spejlet og sige, at jeg gjorde alt, hvad jeg kunne. Nu er jeg her, jeg spiller, og – 7-9-13 – mit knæ føles rigtig godt.”

Laursen imponerede i sidste sæson for Aston Villa, hvilket blev belønnet med, at han overtog anførerbindet i denne sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu