Наши партнеры

MenuMartin Jørgensen i bedring

Dansk fodbold

Martin Jørgensen har i den seneste tid været ramt af en yderst sjælden virus, men er nu, som han selv siger det, oppegående igen, dog uden at kunne tænke på hvornår han er klar til at spille fodbold igen.

Den danske landsholdsspiller, Martin Jørgensen, måtte som bekendt melde afbud til landsholdet, grundet sygdom. Nu er han ifølge egne udtalelser i klar bedring, men det betyder overhovedet ikke, at han er på vej ud til træningsbanerne.

”Det går da fremad i den forstand, at jeg nu er oppegående og kan bevæge mig. Men det har godt nok været en slem omgang, og jeg tør slet ikke tænke på, hvornår jeg kan begynde at træne fodbold igen,” siger Martin Jørgensen til Ekstra Bladet.

Den sygdom, som Martin Jørgensen er løbet ind i er en meget sjælden virus, som kun rammer de færreste mennesker.

”Lægerne siger at én ud af en million bliver ramt af denne virus, der kun sætter sig i hovedet. Dér tager den til gengæld også fat, skulle jeg hilse og sige. Jeg har haft det som om der sad en flugtkonge, der med hammer og mejsel prøvede at bryde ud af mit kranium,” siger Martin Jørgensen.

Dermed er det stadig usikkert hvornår Martin Jørgensen vil komme tilbage, der blev ramt af virussen lige efter han var kommet tilbage fra en skade, som han pådrog sig i Champions League-opgøret mod Steaua Bukarest.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu