Marseille vandt over harmløse Besiktas

Franske, Marseille, sad på det meste af spillet i en kamp, hvor Besiktas aldrig nåede at spille sig ind i kampen.

Hjemmeholdet sad tungt på spillet i de første 45 minutter, hvor Besiktas kun formåede at komme frem til få chancer. Marseille forsøgte sig med flere langskudsforsøg, men bolden forblev udenfor Besiktas målstreg.

Marseilles angribere var hurtige i aftenens opgør, men til tider for hurtige. Både Cissé og Niang blev flere gange fanget i offside-fælden.

I det 76. minut kom franskmændene endelig på tavlen, efter et hårdt pres mod Besiktas. Marseilles forsvarer, Julien Rodriguez, var i målscorerens rolle, da han bankede bolden ind i højre målhjørne, efter han havde modtaget bolden efter et hjørnespark.

I overtiden slog hjemmeholdet endnu en gang til. Denne gang var Cissé på den rigtige side Besiktas-forsvaret, hvorefter han kunne slå sejren fast. Dermed vandt Marseille 2-0.