Наши партнеры

MenuMarseille og Atletico Madrid delte

Champions League

Marseille sikrede sig videre en billet til UEFA Cuppen, men var langt fra overbevisende.

Atletico Madrid var i aftes taget til Frankrig for at spille mod Marseille. Kampen startede nogenlunde kedeligt uden de store chancer til nogen af de to mandskaber. Begge mandskaber var dog ivrige efter at komme frem ad banen, men mangel på udslagsgivende afleveringer stod i vejen for giftige angreb.

Trods der var spændende spillere såsom Sergio Agüero og Hatem Ben Arfa med i kampen, sluttede første halvleg dog, som den blev startet: 0-0. Marseille ville med en sejr blot have en lille teoretisk risiko for ikke at slutte på tredjepladsen, og derved komme til UEFA Cuppen. Føromtalte Ben Arfa fik ved en situation i det 65. minut en mulighed for at sende franskmændene i front, men kreatøren misbrugte muligheden. Med en halv time tilbage droslede tempoet nedad, og det virkede slet ikke på Marseille som om, at de gad med i UEFA Cuppen.

Marseille slutter dog alligevel på tredjepladsen, idet PSV Eindhoven tabte til Liveprool, mens Atletico Madrid med en andenplads avancerer sig Champions League’s forårsdel.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu