Наши партнеры

MenuMarseille i overbevisende sejr over PSV

Champions League

Franske Marseille hentede her til aften deres første point i Champions League, da de på hjemmebane mødte PSV Eindhoven.

Marseille jagtede deres første point i årets Champions League, da hollandske PSV Eindhoven var gæster tirsdag aften. Kampen lignede mest af alt en kamp om tredjepladsen i gruppe D, hvor Liverpool og Atletico ser ud til at tage første- og andenpladsen i gruppen.

Da de to klubber mødtes i sidste spillerunde endte det med en sikker sejr til PSV, og Marseille var derfor opsatte på at få revanche. Det startede også godt for Marseille, der efter en halv times spil kom foran 1-0, da Bakari Kone scorede.

Denne stilling holdt indtil det 63. minut, hvor Marseille kom på 2-0. Denne gang var det angriberen Mamadou Niang, der slog til. Og angriberen havde mere at byde på. Med tyve minutter tilbage af opgøret var han endnu en gang på pletten, da han endegyldigt lukkede kampen med sin scoring til 3-0.

Marseille vandt opgøret 3-0, og fik dermed hævnet sig efter nederlaget for to uger siden. Resultatet betyder, at begge hold nu står noteret for tre point, mens gruppens øvrige hold, Liverpool og Atletico Madrid, begge har otte point. Dermed er intet afgjort i gruppe D.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu