Наши партнеры

MenuMarc Nygaard skifter til Randers FC

Dansk fodbold

Randers FC kunne i dag præsentere Marc Nygaard som ny spiller i klubben. Han har underskrevet en kontrakt med kronjyderne, der binder ham til sommeren 2010.

Den 31-årige angriber Marc Nygaard skifter fra Queens Park Rangers til Randers FC, det blev i dag en realitet, da han blev præsenteret på et pressemøde. Han skal tørne ud for kronjyderne frem til sommeren 2010.

”Der var mange ting, der talte for, at jeg skifter til Randers FC. Dels virker det som en klub med gode ambitioner, dels har jeg haft en god kontakt til klubben og træner Colin Todd. Endvidere føler jeg også, at det er et godt tidspunkt for mig at vende hjem til Danmark efter 13 år i udlandet. Jeg har heller aldrig spillet i SAS Ligaen, så jeg er spændt på at spille i dansk fodbold,” siger Nygaard til klubbens hjemmeside.

”Marc Nygaard er et godt køb for Randers FC, og sammen med købene af Søren Berg og Robert Arzumanyan viser det, at klubben vil noget. Marc er en dansk spiller med erfaring. Han er høj, men har alligevel en god føling med bolden, og han er ikke mindst god til at holde på den. Jeg håber, at han bliver den spiller, der kan tilføje vores spil den dimension, som vi har kigget efter, nemlig evnen til at kunne score mål,” fortæller cheftræner Colin Todd.

Nygaard har spillet for Queens Park Rangers siden 2005. Tidligere i karrieren har han spillet for blandt andre Heerenveen, Roda, Vicenza og Brecia.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu