Наши партнеры

MenuMaradona rådgiver Tevez

Engelsk fodbold

Den argentinske landstræner Diego Maradona råder nu Carlos Tevez til at forlade Old Trafford. Maradona har allerede udset sig, hvilken klub Tevez vil kunne præstere i.

Det er endnu uvist, om Manchester United og Carlos Tevez forlænger deres samarbejde efter denne sæson. Det skulle, ifølge den engelske avis Daily Mail, være et højt lønkrav på en næsten én million kroner i ugen, der har sat forhandlingerne i bero.

I den forbindelse har den argentinske landstræner Diego Maradona direkte rådet Tevez til, at forlade de engelske mestre. Især den manglende spilletid i United er en væsentlig faktor, påpeger Maradona.

”Jeg så Manchester United vinde kampen uden Tevez. Dette er ikke godt for ham,” fortæller Maradona til den italienske avis Corriere dello Sport.

Maradona har udset sig Inter, som en klub, der vil passe godt til Tevez. Blandt andet tilstedeværelsen af en kendt svensker er et stort plus.

”Hans kontrakt med United udløber snart, og jeg vil anbefale ham at tage til Inter. Jeg kan allerede se samarbejdet mellem Tevez og Zlatan Ibrahimovic for mig,” lyder det videre fra Maradona.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu