Наши партнеры

MenuMange nye ansigter på ligalandsholdet

Dansk fodbold

Morten Olsen har nu sat navne på de spillere, der rejser til mellemøsten den 20. januar. I truppen er der hele ni spillere, der kan få debut.

Vi er vant til at se mestrene, F.C. København, dominere det danske landshold, men denne gang er kun to spillere fra hovedstadsklubben udtaget. Det har landstræneren dog en logisk forklaring på:

”Vi vælger at se bort fra nogle af de spillere, vi allerede har et indgående kendskab til fra tidligere træningsophold med Ligalandsholdet og fra A-landsholdstruppen. Det giver os mulighed for at teste nogle andre talentfulde spillere fra SAS Ligaen, som vi vurderer til at have spændende potentiale. Der er samtidig tale om mange såkaldte multifunktionelle spillere, som moderne fodbold kræver,” sagde landstræneren til DBU’s hjemmeside og fortsatte:

”Vi har i forvejen et indgående kendskab til spillere som Jesper Christiansen, Michael Gravgaard, Rasmus Würtz, Michael Silberbauer, Morten Nordstrand og Hjalte Bo Nørregaard. Og ligesom sidste år ville vi heller ikke i år udtage hverken Jesper Grønkjær eller Niclas Jensen. De har stort set alle international rutine fra både A-landsholdet, Liga-landsholdet og klubholdet,” vurderede Morten Olsen.

FC København har dog truppens yngste mand, da Mathias Zanka Jørgensen er blandt Morten Olsens fortrukne. Landstræneres 20 udvalgte til ligalandsholdet er følgende:

Kevin Stuhr Ellegaard

Stephan Andersen

Anders Møller Christensen

Chris Sørensen

Mathias ’Zanka’ Jørgensen

Thomas Rasmussen

Ulrik Laursen

William Kvist Jørgensen

Henrik Hansen

Mikkel Thygesen

Niki Zimling

Thomas Augustinussen

Thomas Kristensen

Jeppe Curth

Johan Absalonsen

Kasper Lorentzen

Kim Aabech

Mads Timm

Morten ‘Duncan’ Rasmussen

Simon Busk PoulsenKommentér

5 kommentarer til “Mange nye ansigter på ligalandsholdet

 1. Thomas Morch siger:

  Jeg er ved at være godt træt af Morten Olsens favorisering af FCK-spillere. Jeg begriber ikke, hvordan han kan vælge Zanka frem for eksempelvis en Winston Reid, der har fået meget mere spilletid i FCM i denne sæson?

 2. Mike Justesen siger:

  Morten Olsen er FCK fan.. Det er der ingen tvivl om, når man ser hans valg af landsholdsspillere. Måske det er grunden til at vi ikke kom til EM, og at vi måske for en kæmpe nedtur til ligalandsholds kampene?

 3. Lasse Hansen siger:

  Jeg fatter slet ikke hvor Kim Aabech er kommet med!!

  I 18 SAS Liga-kampe har han leveret en god præstation i 2½ kamp!

  Det er altså for pinligt, at udtage sådan en spiller, der LANGT fra har imponeret.

 4. Thomas Morch siger:

  Hvor er spillere som: Peter Graulund, Michael Jakobsem, Jonas Borring, Magnus Troest, Christopher Poulsen og Retov ??

  I stedet har manden valgt at udtage: Kim Aabech, Zanka (har fået 36 minutters spilletid i SAS-Ligaen i sæsonen) og Thomas Kristensen

 5. Lasse Hansen siger:

  Hvor nævner du Retov, Thomas?

  Han har da været enormt ringe!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu