Наши партнеры

MenuManchester United videre efter 2-0-sejr over Inter

Champions League

Efter 0-0 i første opgør i Italien, stod United med de bedste kort i returopgøret. Kortene blev spillet helt perfekt af Ferguson og co., der fortjent vandt 2-0, og sikrede sig derfor også billetten til kvartfinalerne i dette års Champions League.

United startede ligesom i første opgør kampen bedst og allerede efter tre minutters spil gav det pote. Giggs sparkede hjørne fra højre, og inde foran mål dukkede hovedstødsstærke Vidic op og headede sikkert bolden ind bag en sagesløs Cesar.

1-0 til United betød at Inter var tvunget frem på banen, men ”The red devils” blev ved med at kontrollere kampen og skruede derfor nærmest efter behag også op og ned for tempoet i kampen.

Efter godt 20 minutters spil angreb United stærkt i venstre side og Giggs sparkede i to omgange bolden ind i to forskellige Inter-spillere. Begge gange appellerede United-spillerne for straffespark, men tv-billederne viste, at det mere var bold til hånd end hånd til bold, og derfor også fuldstændig korrekt dømt af dommeren.

Efter små 30 minutters spil fik Ibrahimovic en meget pludselig hovedstødschance inde foran mål. United kørte på cruise-control og et frispark til Inter på et ellers meget harmløst sted førte altså til den store chance til Zlatan, hvor kun overliggeren var i vejen for det udlignende mål.

Spillet skiftede herefter fra side til side og lidt tilfældigt kom Stankovic og Zlatan frem til tre halvstore chancer og O’Shea frem til en kæmpe mulighed efter små hurtige pasninger. Ingen af chancerne blev omsat til mål og første halvleg sluttede derfor med en 1-0 føring til United.

Tre minutter skulle der bare gå af 2. halvleg før netmaskerne igen blafrede – igen i Inters ende. Efter et flot dribletur af Giggs på tværs af feltet overtog Rooney bolden og smed den flot indover hvor Ronaldo kom løbende og satte hovedet på bolden, som igen svævede ind bag en sagesløs Cesar og United var dermed foran med to.

Efter godt en times spil var målrammen igen en stor hjælp for Van Der Sar, da netop indskiftede Adriano på akrobatisk vis fik kastet sin store krop op i luften og flugtet bolden afsted. I næsten samme øjeblik var Berbatov tæt på at lukke og slukke i den anden ende, men Bulgarieren svigtede foran mål og stillingen var derfor fortsat 2-0.

Herefter døde kampen lidt i og med, at United var i fuldstændig kontrol og Inter ikke havde de nødvendige midler til at presse Fergusons drenge. Kampens sidste reele chancen kom fem minutter før tid, hvor Ronaldo bankede et frispark af sted fra 30 meters afstand, men Cesar i mål fik afværget faren.

Kampen sluttede dermed 2-0 til United og de er derfor sikkert og fortjent videre til kvartfinalerne.Kommentér

En kommentar til “Manchester United videre efter 2-0-sejr over Inter

  1. Rooney95 siger:

    Forza United!!;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu