Наши партнеры

MenuManchester United-manager evaluerer CL-sejren

Champions League

Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, evaluerede efter gårsdagens sejr over FC Porto, hvor han fremhævede holdets defensiv som den afgørende faktor for sejren.

Efter gårsdagens Champions League-kvartfinale-sejr mod FC Porto på 1-0, gjorde Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, status over kampens forløb.

”Jeg mener, at nøglen til sejren lå i vores stabilitet bagude. Den indbyrdes forståelse mellem Rio Ferdinand og Nemanja Vidic var stærkt medvirkende til, at vi vandt i dag,” sagde Sir Alex Ferguson til Manchester Uniteds hjemmeside, og han fortsatte:

”Der var masser af god koncentration bagude. Holdet forsvarede sig virkelig godt. Hvis vi kan komme tilbage til det fundament, at vi ikke giver mål væk, så ser det godt ud.”

Manchester United-manageren beskrev også Cristiano Ronaldos, som afgjorde kampen.

”Det var utroligt. Han rammer den ubeskriveligt godt. Det var vel fra 30 meter, og målmanden havde ikke en chance. Fantastisk,” sagde Sir Alex Ferguson.

Det var første gang i historien, at et engelsk hold besejrede FC Porto på deres hjemmebane i en europæisk turnering. United skal nu møde Arsenal i Champions League-semifinalen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu