Наши партнеры

MenuManchester United henter 15-årig fra Charlton

Engelsk fodbold

Efter gårsdagens overraskende nyhed om, at Manchester United havde indgået en kontrakt med Michael Owen, meddeler klubben i dag, at de har hentet den blot 15-årige forsvarsspiller Sean McGinty fra Charlton Athletic.

Ireren Sean McGinty er en lovende ung spiller, der blot er 15 år gammel, men som har fået masser af spilletid på U18-holdet hos Charlton Athletic. Her har han klaret sig så godt, at han igennem noget tid har været i søgelyset hos Manchester Uniteds talentspejdere. Og i dag blev det så offentliggjort, at McGinty skifter til de forsvarende engelske mestre.

McGinty havde ikke en egentlig kontrakt med Charlton Athletic, men klubben modtager alligevel kompensation fra Manchester United, herunder af økonomisk art afhængig af McGintys udvikling i sin nye klub.

Charlton Athletics bestyrelsesformand, Richard Murray, siger ifølge Manchester Uniteds hjemmeside:

”Det ville selvfølgelig have været tilfredsstillende for os, om Sean kunne udvikle sig og spille for vores førstehold, og vores trænere havde også store forventninger til ham. Vi gjorde, hvad vi kunne, for at overbevise ham om at blive, men at kunne komme til en så stor klub i Premier League giver selvfølgelig nogle muligheder, og Sean og hans familie gjorde det klart, at de ville flytte nordpå til United.”

Sean McGinty har desuden haft debut for Irlands U17-landshold.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu