Наши партнеры

MenuMan. Utd. vandt Carling Cuppen efter straffespark

Engelsk fodbold

Manchester United og Tottenham formåede ikke at score i den ordinære eller forlængede spilletid af Carling Cuppens finale. I straffesparkskonkurrencen var United bedst.

Tottenham har haft en skidt sæson i Premier League og havde derfor brug for succes i eftermiddagens finalekamp i Carling Cuppen mod Manchester United. Tottenham-træner Harry Redknapp havde satset benhårdt på succes, og det var kun målmand Gomes, der var genganger i forhold til torsdagens kamp mod Shakhtar Donetsk i UEFA Cuppen; en kamp, som i øvrigt endte 1-1 og betød, at Tottenham nu er færdig i turneringen.

I eftermiddagens finale gav Tottenham Manchester United kamp til stregen, men tabte straffesparkskonkurrencen.

De første to timers spil var hårdt spillet, men kampen var særdeles underholdende med højt tempo og masser af chancer til begge hold.

Ingen af holdene formåede dog at score i såvel den ordinære som forlængede spilletid. I straffesparkskonkurrencen var Manchester United de bedste og vandt overbevisende 4-1, efter at Ryan Giggs, Tevez, Ronaldo og Anderson scorede. For Tottenham var det kun Corluka, der formåede at score, idet Jamie O´Hara og David Bentley missede fra pletten.

Dermed har Manchester United vundet årets første titel, og det kan blive langt bedre endnu. Klubben fører Premier League og har stadig mulighed for at vinde FA Cuppen og Champions League.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu