Наши партнеры

MenuMan. City dropper målmandsjagt

Engelsk fodbold

Sven-Göran Eriksson har stadig planer om at hente forstærkninger i Manchester City, men han ønsker ikke en ny målmand.

Kasper Schmeichel kan nu ånde lettet op, og fortsættes sine gode præstationer i Manchester City-målet. Det har længe forlydt, at Citys træner Sven Göran Eriksson ville hente en rutineret keeper til at vogte målet, men denne position ønsker Eriksson ikke at spendere sine penge på, da han mener, at der er andre positioner, hvor de mangler forstærkninger. Det er især den nyindkøbte angriber Valeri Bojinov, der er langtidsskadet, der får Eriksson til at kigge efter en angrebserstatning.

”Det er et kæmpe tab at miste en spiller i så lang tid. Men det er ikke kun en angriber, vi mangler. Vi skal også have en eller to midtbanespillere, før vi er ordentligt dækket ind,” udtalte Eriksson til klubbens hjemmeside.

”Jeg vil sige det på den måde, at målmandssituationen er lagt på is for øjeblikket,” udtalte Svennis, der dermed lover Kasper Schmeichel, at han får lov til at erstatte den svenske målmand Andreas Isaksson, indtil han er kampklar.Kommentér

En kommentar til “Man. City dropper målmandsjagt

  1. saaby dk siger:

    Det er da helt forståeligt. Kasper har gjordt det godt i de 3 kampe han har stået. Der er endnu ikke gået mål ind på ham, og han har en stor fremtid foran sig, så jeg kan ikke se hvad City skal bruge en ny målmand til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu