Наши партнеры

MenuMan. City afviser Schmeichel-bud

Engelsk fodbold

Manchester Citys danske målmand, Kasper Schmeichel, har været et varmt emne igennem de seneste dage, hvor klubben har fået en række henvendelser, men Manchester-klubben ønsker ikke at skille sig af med danskeren.

Manchester City kunne tidligere på sæsonen forstærke målmandsstaben, da man hentede Newcastles Shay Given. Samtidig måtte holdets unge danske keeper Kasper Schmeichel se i øjnene, at hans muligheder for at passe klubbens mål for fremtiden, var yderligere forværret.

Schmeichel har derfor i samråd med sin agent forsøgt, at få en lejekontrakt i stand med en anden klub, så han på den baggrund kunne få noget mere spilletid. Interessen for keeperen er stor, men City ønsker tydeligvis ikke, at skille sig af med ham.

”Der har været tre konkrete bud inden for de seneste dage, men det er der blevet sagt nej til,” fortæller Kasper Schmeichel til Ekstra Bladet, og han slår fast, at det er City og ikke ham selv, som har afvist de seneste tilbud.

”Det er jeg selvfølgelig meget ked af. Men mere kan jeg ikke sige til det,” slutter han.

Iblandt de interesserede klubber, var Cardiff, som han tidligere har været udlejet til, imens han spillede i Manchester City.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu