Наши партнеры

MenuMålshow i Budapest i Lyon-sejr

Champions League

Lyon storsejrede i Budapest, hvor hjemmeholdet Debrecen blev besejret med hele 4-0, hvor hele tre af målene blev scoret i første halvleg.

Allerede efter tre minutter kom det ungarske hjemmehold bagud. Lyon havde fået tilkæmpet sig et hjørnespark i venstre side af banen, som havnede ude ved Kim Källström, der bankede bolden i mål til 1-0.

Det skulle blive endnu værre for Debrecen efter 13 minutter, hvor Pjanic gjorde det til 2-0 til gæsterne direkte på et frispark, som blev rettet af på vejen, sådan at bolden begyndte at skrue og dermed fuldstændig udplacerede Poleksic i Debrecen-målet.

Inden pausen fandt Lyon vejen til målet endnu en gang. Den her gang var det angriberen Govous tur til at komme på måltavlen og det skete efter et hjørnespark fra Pjanic, som Govous headede i mål til pausestillingen 3-0.

Hvis afgørelsen på kampen ikke var faldet i første halvleg kom den rigtig hurtigt i anden halvleg. Fem minutter inde i halvlegen gjorde Gomis det til 4-0 inden han få minutter senere blev udskiftet til fordel for Ederson.

Målet blev kampens sidste i en kedelig anden halvleg, hvis eneste nævneværdige højdepunkt var Lyon-målet efter 51 minutter og at Lyon fik sparet sig i forhold til Le Championnat og sikrede sig så vidt muligt mod at få dumme gule kort.

Sejren til Lyon betyder at franskmændene kommer alene i spidsen af gruppe E efter Liverpools overraskende nederlag på udebane til Fiorentina.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu