Наши партнеры

MenuMålorgie i Arshavin-opvisning

Engelsk fodbold

Arsenals stjernespiller, Andrey Arshavin, beviste her til aften, hvorfor man også i fremtiden skal lægge mærke til den unge russer. Med fire mål sørgede for at Arsenal fik uafgjort 4-4 mod Liverpool.

Værterne Liverpool sad solidt på det meste af første halvleg, hvor spanske Fernando Torres fik en del muligheder for at score, men spanieren manglede den sidste skarphed i de afgørende situationer.

Dette kunne man bestemt ikke beskylde Arsenals stjerneoffensiv, Andrey Arshavin, for at gøre. Russeren var nemlig i den grad i målhumør, og han åbnede målfesten efter 36 minutters spil, da han bankede læderet op på overliggeren, som derefter strøg i mål.

Fernando Torres havde sandsynligvis sørget for at snøre sine støvler bedre i pausen. Kort inde i anden halvleg havde han mere held med sine afslutninger, da han i det 49. minut bragte balance i stillingen på et hovedmål.

Hjemmeholdet havde nu fået hul på bylden, hvilket Yossi Benayoun kunne understrege med sin scoring til 2-1 efter 56 minutter. Ti minutter senere var Arshavin dog på pletten igen med sin anden scoring i kampen til 2-2, og han skulle kun bruge yderligere tre minutter til at bringe gæsterne foran for anden gang i kampen.

Torres var indstillet på at betale sine mange afbrændere fra første halvleg tilbage, hvilket skete efter 72 minutters spil, hvor han udlignede til 3-3.

I dommerens overtid skulle tilskuerne dog heller ikke snydes for to scoringer, hvilket blev ligeligt fordelt. Arshavin scorede sit fjerde mål i opgøret til 4-3, mens Benayoun siden hen sørgede for et point til hvert hold med sin scoring til det uafgjorte resultat 4-4.

Resultatet medfører, at Liverpool overtager førstepladsen, men det kan fortsat ændre sig, når Manchester United spiller deres udsatte kamp mod Portsmouth i morgen hjemme på Old Trafford.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu