Наши партнеры

Menu



Målmand forlænger med Manchester United

Engelsk fodbold

Det er den forventede arvtager efter Edwin van der Sar, reservemålmand Ben Foster, der har forlænget sin kontrakt med Manchester United, så den nu løber til juni 2013.

26-årige Ben Foster har været tilknyttet Manchester United siden 2005, men var udlejet til Watford de første 2 sæsoner. Her har han hentet erfaring og været godt spillende, og derfor har United og Foster i dag forlænget kontrakten til 2013.

Foster siger til klubbens hjemmeside:

”Jeg er glad for at kunne binde min fremtid i klubben. Holdfølelsen her er fantastisk, og at arbejde sammen med Edwin og Tomasz har stærkt influeret på min karriere.”

Også Manchester Uniteds manager, Sir Alex Ferguson, er tilfreds med at kunne beholde Foster, som Ferguson ser som Uniteds kommende førstevalg. Det sker dog først, når det nuværende førstevalg, hollænderen Edwin van der Sar, lægger handskerne på hylden. Ferguson siger til klubbens hjemmeside:

”Vi er glade for, at Ben har underskrevet en ny 4-årig aftale. Ben er en af de bedste unge målmænd i England, og vi betragter ham som arvtageren efter Edwin.”



Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*



Top-menu
Menu