Наши партнеры

MenuMålfest da Arsenal slog Fenerbahce

Champions League

Arsenal viste koldblodighed da man til aftes på overbevisende vis fejede Fenerbahce til side i en målfest. Flot angrebsspil dannede grundlag for englændernes dominante sejr.

Kampen begyndte med et godt tempo fra begge hold, og mandskaberne fodrede fra start tilskuerne med fodbold af den underholdende slags. På denne vis skulle der således også blot gå elleve minutter, før Arsenal havde bragt sig i front med to mål. En stikning gik mod den offside-positionerede Theo Walcott, som intelligent lod bolden gå videre, mod Adebayor, som derved var fri og let kunne udplacere Volkan i målet.

Minuttet senere puttede Walcott så selv bolden i kassen. En god aflevering rev det tyrkiske forsvar fra hinanden, og efter en runding af Volkan, kunne englænderen skyde bolden ind til en dobbelt føring. Et frispark bliver vippet ind, og som resultat bliver Semih målscorer. Blot ti minutter senere viste Arsenal så koldblodighed, da Diaby sendte et flot skud i nettet.

Anden halvleg var lige blevet skudt i gang, da Arsenal igen var på pletten. Nasri sendte et frispark mod boksen, på hvilken bold Song tog sig af og sendte i nettet til en 4-1-føring til gæsterne.

Herefter viste Arsenal fantastisk pasningsspil, og dominerede store dele af kampen. Fenerbahce fik dog også nævneværdige, specielt i det 67. minut, da man var tæt på en reducering, men Almunia og Eboue afviste flot. Arsenal satte lidt ned på tempoet, og det gav en kærkommen mulighed til tyrkisk reducering. Guiza udnyttede flot Arsenal høje, men indtil videre flot præsterende forsvarskæde, og sendte bolden i mål til nyt, men smalt håb.

Det smalle håb blev dog i kampens sidste minut knust, da kæmpetalentet Aaron Ramsey scorede til slutresultatet 5-2 i englændernes favør.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu