Наши партнеры

MenuMakaay skifter til Feyenoord

Andet fodbold

Ganske som ventet skifter måltyven Roy Makaay nu hjem til Feyenoord efter at han er blevet fritstillet af Bayern München, som ikke kan bruge ham efter deres indkøb af Klose.

Den tidligere højt profilerede måltyv i Bayern München, Roy Makaay er nu blevet fritstillet efter den tyske storklubs indkøb af Miroslav Klose, dog skulle han ikke vente længe på sin nye arbejdsgiver.

Den hollandske storklub Feyenoord har nemlig allerede tilbud Makaay en kontrakt, som hollænderen har valgt at takke ja til.

Det er første gang i over ti år, at den 32-årige angriber har skrevet kontrakt med en hollandsk klub. Han har underskrevet en treårig kontrakt med Rotterdam-klubben, præcis ti år efter sin seneste hollandske kontrakt. På daværende tidspunkt var Makaay Vitesses store stjerne, men i sommeren 1997 solgte ham videre til spanske Tenerife.

Feyenoord har med indkøbet af Makaay sikret sig endnu en profil, som skal hjælpe klubben med at sikre mesterskabet efter den forgangne sæsons skuffende syvendeplads. Udover Makaay har klubben også sikret sig spillere som Giovanni van Bronckhorst, Kevin Hofland og Tim de Cler til den kommende sæson.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu