Наши партнеры

MenuMads Jørgensen stopper til sommer

Dansk fodbold

AGF-spilleren indstiller sin karriere når indeværende sæson er afsluttet. Det tidlige stop skyldes et dårligt knæ, som har voldt ham store problemer gennem karrieren.

Det kontroversielle knæ kan ikke holde til så store mængder af professionel træning, som en fodboldkarriere nu engang kræver. Det er med stor ærgrelse hos både AGF og Mads Jørgensen, at den tidligere Brøndby-spiller må sige farvel til fodbolden.

“Det er selvfølgelig rigtig, rigtig ærgerligt. Vi havde håbet, at vi kunne få ham tilbage på tidligere tiders niveau. Desværre har det vist sig, at hans knæ ikke kan holde til belastningen, og derfor er det også en fornuftig beslutning, Mads nu har truffet,” fortæller Brian Steen Nielsen til AGF’s hjemmeside. Han fortsætter med følgende udtalelse:

“Da vi indgik kontrakten, var vi selvfølgelig udmærket klar over, at Mads tidligere har haft problemer med sit højre knæ, og det var også derfor, at vi i første omgang kun valgte at lave en aftale for fem måneder. Jeg er dog glad for, at det er i AGF, at han slutter sin flotte karriere og håber, at han får mulighed for at give en hjælpende hånd til holdet i de resterende kampe i foråret.”

Mads selv, ønsker at blive indenfor fodboldens verden, men fortæller, at han også har muligheder for at blive ansat i familiefirmaet, De Graa Busser.

“Jeg vil gerne blive inden for fodboldens verden, men ellers har vi jo også et familiefirma (Centrum Turist/De Graa Busser, red.), hvor jeg kan blive ansat,” forklarer Mads Jørgensen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu