Наши партнеры

MenuLyon slog Stuttgart i målorgie

Champions League

Lyon og Stuttgat lagde ud I et heftigt tempo, men det blev Lyon som satte sig på kampen og hev en sikker hjemmesejr hjem.

Man kunne næsten ikke tro sine øjne med den start som de hold lagde ud med. Efter kun seks minutter bragte Lyons Ben Arfa Lyon i front og ni minutter senere bragte Kim Kallstrom Lyon i yderligere front med 2-0 og minuttet senere reducerede Stuttgarts Mario Gomez til stillingen 2-1 efter blot 16 minutters spil.

Kampen fortsatte i det meget høje tempo med chancer til begge hold, men det blev Lyon som kom bedst udad første halvleg, da Ben Arfa for anden gang i kampen kunne bringe Lyon i front. Stuttgart kom bedst ud fra pausen og efter 56 minutters spil var det endnu engang Gomez som kunne reducere Lyons føring.

Thomas Hitzlsperger kunne have bragt balance i regnskabet, men havde missede efter 60 minutter et straffespark for gæsterne.

Stuttgart pressede på til sidst for udligningen, men i stedet blev det Lyons Juninho som lukkede kampen med den sidste scoring til slutresultatet 4-2.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu