Наши партнеры

MenuLyon sejrede sikkert på Ibrox

Champions League

Rangers og Lyon mødte her til aften hinanden i en sand gruppefinale. Det blev dog aldrig den store gyser, man havde regnet med, da Lyon kørte over hjemmebanestærke Rangers.

Lyon fik kampens første store chance, da Juninho efter fire minutters spil sendte en fantastisk aflevering indenom Rangers’ forsvarskæde, hvor Govou var søgt ind. Han misbrugte dog den store mulighed.

Det skotske mandskab forsøgte hele tiden at lægge pres på Lyons forsvar med det direkte spil, men holdet skabte ikke mange chancer i de første ti minutter.

Efter elleve minutter fik Lyon et frispark på kanten af feltet, og her har de nok verdens bedste specialist, Juninho. Han kunne dog ikke få bolden ind bag McGregor, som flot reddede frisparket nede ved stolpen.

Fem minutter senere skete det, der ikke måtte ske for Rangers. McGregor i det skotske mål tog en hånd på et fladt indlæg, og Sidney Govou fulgte flot op, og tog revanche for sin afbrænder tidligere i kampen.

Efter tyve minutter fik Rangers gang i hjemmepublikummet. Først fik Whittaker trykket af udefra, og efter fik Papac trykket godt af på Vercoutre i Lyon-målet.

Lyons mål skabte ro på spilet for de franske mestre. Rangers skulle frem på banen og lave det kreative, og det behagede tydeligvis ikke skotterne. De havde satset på, at de kunne klare sig igennem kampen med farlige kontraangreb.

Rangers oplæg til kampen blev ødelagt ved Lyons tidligere føringsmål, og da Rangers mindst skal have uafgjort, har de været nødt til at gå længere frem på banen. De har dog ikke skabt det store, og deres spil er slet ikke tilegnet til at spille kreativt fodbold. Derfor er det en fortjent føring til Lyon ved pausen, og dermed ligner det, at de er på vej til ottendedelsfinalerne til foråret.

Rangers startede anden halvleg op med en udskiftning. Naysmith kom ind i stedet for Daniel Cousin, som ikke fik meget ud af det i angrebet.

Rangers startede friskt ud i starten af anden halvleg. Alan Hutton kom med frem i et overlap, og fik sendt et godt indlæg ind, som pludselig blev en afslutning, da Vercoutre ikke havde styr på den i det franske mål. Squilacci reddede dog sin målmand på stregen.

Juninho var efter en times spil tæt på at udbygge Lyons føring. På et frispark sparkede han bolden over muren, og McGregor måtte have hjælp af overliggeren til at afværge situationen.

Tyve minutter før tid følte Lyon sig snydt for et straffespark, da Hutton kom for sent med en takling på Juninho, og efter et nærmere kig på tv-billeder viser, at Lyon blev snydt.

Karim Benzema fik ti minutter senere en kæmpechance for at lukke kampen, men han misbrugte friløberen med McGregor.

I angrebet der fulgte efter, fik Rangers den største chance man næsten kan få. Barry Ferguson kom til baglinien, og sendte en flad aflevering på tværs, hvor indskiftede Darcheville kom løbende. Han misbrugte dog chancen på det helt åbne mål.

Fem minutter før tid blev Rangers sidste håb slukket. Karim Benzema fik endnu en friløber, og denne gang brændte han ikke, da han sparkede bolden mellem benene på McGregor.

Et par minutter senere lynede Benzema endnu en gang. Han fik bolden omkring midterlinien, og driblede op til kanten af feltet, hvor han med et hårdt og præcist spark udplacerede McGregor for anden gang i kampen.

I overtiden kogte temperamentet over for indskiftede Darcheville, der efter at være blevet taklet af Källstrøm, træder ned på svenskeren, og dermed modtog han et korrekt rødt kort.

Rangers forsøgte mere i anden halvleg, og fik også lagt et vis pres på de franske mestre. Der kom dog aldrig de store chancer ud af det udover Darchevilles kæmpeafbrænder. Lyon fortsætter dermed i Champions League til foråret, mens Rangers fortsætter i UEFA Cuppen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu