Наши партнеры

MenuLyon besejrede Steaua Bucharest med 2-0

Champions League

Lyon så klart ud som dagens favoritter, da både spillermateriale og hjemmebane stod i det franske holds favør. Dog skulle det ikke blive helt så nemt, som man havde spået, og 2-0 var ikke så sikkert endda.

Det var Lyon, der lagde absolut bedst ud i gårsdagens kamp mellem denne og den rumænske udfordrer, Steaua Bucharest. Dog skulle der gå en tid før første scoring faldt, da først vidunderbarnet Benzema førsøgte, og derfor Reveillere prøvede af – begge uden held.

Der skulle lidt mere rutinerede kræfter til, og hvem andre end Juninho sørger for en scoring i nødens stund. Som vi kender ham med et brag af et frisparksmål fra 35 meter. Dog mente flere, at målmanden Zapata kunne have gjort mere for at redde bolden.

I anden halvleg kom Bucharest-holdet klart mere med, hvilket udmøntede sig i en lige fordeling af boldbesiddelse, samt et godt antal chancer til hvert hold. Dog formåede Réveillère at slukke det sidste håb i de sidste minutter, da han nettede til 2-0, og dermed giver Lyon gunstige tre point og et mere end godt udgangspunkt for at kvalificere sig til finalerne.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu