Наши партнеры

MenuLynge: Mange fordele ved Europa-succes

UEFA Cup

AaB’s sportsdirektør, Lynge Jakobsen, er stolt over klubbens præstation i UEFA Cuppen. Derudover udtaler den ydmyge sportsdirektør også, at der er mange økonomiske fordele ved at nå så langt.

AaB overraskede i går både i Danmark og i Spanien, da de med en 3-1-sejr på udebane mod Deportivo i går sikrede en billet til 1/8-finalen i UEFA Cuppen, hvilket bestemt ikke var forudset mod en skræmmende hjemmebanestatistik fra spaniernes side.

AaB’s sportsdirektør Lynge Jakobsen var ikke overraskende begejstret for ålborgensernes europæiske succes.

”Så kan vi blive ved med at sige, at vi ligger nye alen til den succes vi har i øjeblikket, og har haft længe nu. Det her er næste uvirkeligt, jeg synes de har lavet en fantastisk præstation i aften,” fortæller sportsdirektør Lynge Jakobsen til Nordjyske, og fortsætter:

”Spillerne har ignoreret alle spøgelser, og igen lavet noget der er fuldstændig vanvittigt.”

AaB har både spillet Champions League- og UEFA Cup-fodbold i denne sæson, og den sportslige succes kan selvfølgelig mærkes på pengepungen.

”Den smitter selvfølgelig af på den goodwill, der er på AaB alle steder, blandt andet på sponsordelen,” siger Lynge Jakobsen til DR Sporten, og han fortsætter:

”Jeg kan ikke afvise, at når vi nu har spillet 25 kampe i europæisk sammenhæng og tabt fem, at spillere rundt omkring i Europa, Norden, Danmark synes det kunne være interessant at spille i AaB. Så der kan godt være flere gevinster, som ikke er til at måle nu,” siger Lynge Jakobsen.

AaB-mandskabet skal spille den første 1/8-finalekamp mod Manchester City den 12. marts, men før dette møde, skal de krydse klinger med AC Horsens i SAS Ligaen.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu