Наши партнеры

MenuLynge: Indkøb glippede i sidste øjeblik

Dansk fodbold

AaB’s sportschef, Lynge Jacobsen, afslører efter transfervinduets lukning, at nordjyderne var millimeter fra at hente forstærkning kort før lukning.

De danske mestre, AaB, har været aktive på sommerens transfermarked, hvor man har sikret Michael Beauchamp, Marek Saganowski samt Kasper Bøgelund.

Men i dag løfter sportsdirektør Lynge Jacobsen sløret for, at man var få øjeblikke fra at hente yderligere forstærkning til truppen kort før vinduet smækkede i.

”Jeg var meget tæt på at hente forstærkning, men der var noget, der glippede i sidste øjeblik, og derfor blev det ikke til noget,” siger Lynge Jacobsen til Onside.dk.

”Jeg ville gerne have haft en forstærkning til SAS Ligaen. Champions League ville kræve en halv milliard at forstærke holdet til, så det har ikke været aktuelt. En af vores modstandere har lige forstærket sig med en spiller til 280 millioner kroner, og det svarer til vores årsbudget på syv år,” uddyber sportsdirektøren, som samtidig hentyder til Manchester Uniteds køb af Berbatov.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu