Наши партнеры

MenuLynge: Hellere svensk end norsk

Dansk fodbold

I dag blev spekalutionerne til realitet, da AaB præsenterede Magnus Pehrsson som ny cheftræner. Svenskeren har skrevet en tre-årig kontrakt, men Lynge håber, at han bliver endnu længere.

AaB præsenterede i dag Magnus Pehrsson som cheftræner efter nytår, og det var da også længe ventet, da svenskeren længe har været rygtet til de danske mestre. AaB og Pehrsson har papirer på hinanden i tre år, men sportsdirektøren ser gerne, at Pehrsson bliver endnu længere.

“I gamle dage sagde man tre år som træner, så bør man skifte ud, og så skal der nyt blod ind. Jeg synes med den udskiftning, der er i spillertrupper i dag, så ser jeg gerne, at vi kan have en træner i længere tid. Vi forsøgte jo også at få Erik Hamrén til at blive her i helt op til syv år,” siger Lynge Jakobsen til DR Sporten, der også udtaler, at han har haft et godt øje til svenske trænere, når træneren skulle findes.

“Vi har gode erfaringer med svenske trænere med den ballast og den tilgang, de har til jobbet. Og jeg har også haft den prioritering, der hed: hellere svensk end norsk,” udtaler sportsdirektøren.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu