Наши партнеры

MenuLyngbys talenttræner skal til FCK

Dansk fodbold

Lyngbys talenttræner Johan Lange er nu ansat i F.C. Copenhagen Soccer School of Excellence. Her skal han fungere som A+ træner, hvilket var noget lignende det, han beskæftigede i Lyngby.

F.C. Copenhagen Soccer School of Excellence, som blev lanceret tidligere på året, har nu sikret sig Johan Lange fra Lyngby F.C. Lange skal fungere i trænerteamet sammen med bland andre Brian Riemer, som også er ny mand i FCK-SE.

”Med de to trænere har vi fået to væsentlige positioner besat i School of Excellence. Vi har gennem lang tid arbejdet med at finde de bedste trænere til FCK-SE. Begge besidder DBU’s A-trænerlicens, og det glæder mig at det er lykkedes os at få to så kompetente trænere tilført F.C. Copenhagen School of Excellence”, siger Manager Michael Mio Nielsen til klubbens hjemmeside.

Riemer er udset til at have ansvaret for U19-holdet, og Lange skal være A+ træner. Lange tager over, hvor ITU-træner Torben Storm netop er stoppet grundet hans nye job hos DBU.Kommentér

En kommentar til “Lyngbys talenttræner skal til FCK

  1. FN siger:

    Jeg mener det er godt for bolden i danmark med dette tiltag af talent udvikling, Dog mener jeg at drenge på 12 år ,,hmm er det ikke lidt fortidligt at binde børn , det er jo helt klart en kontrakt , bare skjult,,

    FCK skal fanme være sikker i sin sag , jeg mener, det er børn , meget små børn endag .. vi må se, om hvor mange der står distancen..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu