Наши партнеры

MenuLyngby-talent skifter til Nordsjælland

Dansk fodbold

Lyngby Boldklubs U18-anfører Philip Rasmussen har skrevet under på en kontrakt med FC Nordsjælland. Aftalen træder i kraft den 1. januar 2008.

FC Nordsjælland har fået en aftale på plads med Lyngbys Philip Rasmussen, der er anfører for klubbens U18-hold. Den 18-årige midtbanespiller sammenlignes med FC Nordsjællands Thomas Kristensen. Han er både løbestærk, samt teknisk dygtig.

”Philip er en spiller som vi har fulgt gennem længere tid, og i indeværende sæson har han været en absolut nøglespiller på Lyngbys U18 Liga hold. Vi glæder os over at Philip har valgt FCN, og med hårdt arbejde fra såvel Philips som fra vores side, så tror vi på at han går en stor fremtid i møde. I første omgang skræddersyer vi et program til ham, så han i løbet af foråret også kan færdiggøre sine studier,” sagde FC Nordsjællands sportschef, Jan Laursen.

Hovedpersonen selv glæder sig også over skiftet, og ser frem at udvikle sig yderligere.

”Jeg ser med spænding frem til klubskiftet og muligheden for at udvikle mig yderligere i FCN. Med skiftet til FCN håber jeg også på at komme tættere på det danske U/19 landshold, som jeg for nyligt har været til træningssamling med,” sagde Rasmussen ifølge FC Nordsjællands hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu