Наши партнеры

MenuLyngby-spiller tiltræder i Randers FC

Dansk fodbold

Randers FC har i dag forstærket truppen med den 23-årige back, Alexander Fischer, som tiltræder fra Lyngby. Fischer har sat sin underskrift på en toårig aftale.

Lyngbys Alexander Fischer forlader klubben efter 12 års tro tjeneste. Den 23-årige back har valgt at skifte til Randers FC, på trods af, at der var flere SAS Liga-klubber, der kæmpede om hans signatur. Fischer har underskrevet en toårig aftale med Randers FC.

”Jeg ser frem til at begynde i Randers. Det er en klub med et godt udviklingspotentiale, og jeg ser også fine muligheder i at komme til at spille en masse kampe for holdet, så det skal nok blive godt. Samtidig skal vi ud og spille kampe i Europa i denne sæson, hvilket bestemt er et plus, og det håber jeg da, at jeg kan være en del af,” forklarer Fischer ifølge firstartist.dk, og han uddyber:

”Der var andre klubber inde i billedet end Randers, men jeg har valgt skiftet, blandt andet fordi trænerteamet og den sportslige ledelse i klubben har fulgt mig tæt gennem længere tid, så de ved, hvilken spiller jeg er, og ved hvad jeg kan. Det har helt klart været med til, at jeg skifter til netop Randers.”

Kronjydernes cheftræner, John Faxe Jensen, fortæller, hvilken fremtid Fischer, der primært spiller højreback, står overfor.

”Alexander er en ung, talentfuld spiller, der kan dække begge back-pladser. Han skal være med til at gøre truppen bredere og bedre, ikke mindst i en potentiel travl sæson,” udtaler Faxe i en pressemeddelelse.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu