Наши партнеры

MenuLyngby skriver med landsholdsspiller

Dansk fodbold

Lyngby Boldklub har skrevet kontrakt med den færøske landsholdsspiller, Tem Hansen, der senest har spillet for Fremad Amager.

Lyngby Boldklub meddeler på deres hjemmeside, at man har hentet forstærkning nummer to forud for den kommende sæson. I sidste uge blev Rasmus Marvits præsenteret som ny spiller i Lyngby, og nu har man altså sikret sig den 23-årige midtbanespiller Tem Hansen, der har sat sin underskrift på en to-årig kontrakt.

Tidligere i år fik Tem Hansen debut på Færøernes A-landshold, og han har også spillet på landets ynglingelandshold. Tem Hansen repræsenterede i den forgangne sæson Fremad Amager, der endte på en sidste plads i 1. divisionen.

Lyngbys sportschef Birger Jørgensen siger følgende om Tem Hansen.

“Tem Hansen er en teknisk dygtig central midtbanespiller, og han har en rigtig god alder. Han passer glimrende til vores trup og til vores spillestil. Desværre er Tem Hansens store talent ikke rigtigt er kommet til sin ret på klubniveau, men det håber vi nu kan ske med skiftet til Lyngby Boldklub,” sagde Birger Jørgensen til Lyngby Boldklubs hjemmeside.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu