Наши партнеры

MenuLyngby lejer Vejle-spiller

Dansk fodbold

I går lejede Vejle Baba Collins i FC Midtjylland og i dag er det Vejles tur til at leje en angriber ud, idet de har udlejet Adeshina Lawal til Lyngby.

Nigerianske Lawal er kommet i overskud i Vejle-angrebet efter at de i går lejede Baba Collins og derfor er skiftet til glæde for begge parter.

”Adeshina Lawal skal have en scene, hvor han kan spille mere konstant, end han har gjort hos os, for vi definerer stadigvæk Adeshina Lawal som en spiller, der har en fremtid i Vejle Boldklub. Lyngby Boldklub er en god klub, hvor Adeshina Lawal kan få lov til at vise sine fodboldmæssige kvaliteter, så aftalen skulle gerne blive en gevinst for både Adeshina Lawal, VB og Lyngby Boldklub,” siger Vejles sportschef Hans Lauge til klubbens hjemmeside.

I Lyngby ser man frem til at få en ”goal getter”, da Lyngbys angribere i efteråret ikke var skarpe foran mål.

”Vi har lavet for få mål, men om det er angribernes skyld, stolpe ud eller holdets sammensætning er lidt uvist. Vi synes, vi har produceret tilpas mange chancer, men vi har ikke en spiller i top på topscorerlisten. Da vi har valgt ikke at forlænge lejemålet med Tore Gundersen, har vi haft mange kandidater i spil, som den nye angriber, der kan supplere vores øvrige offensiv spillere,” udtaler Lyngbys sportschef Birger Jørgensen til klubbens hjemmeside.

Lawal skifter til Lyngby på en lejeaftale, der gælder sæsonen ud.Kommentér

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*Top-menu
Menu