Lyngby klar til Superligaen – AGF tæt på

Efter fem års fravær er Lyngby Boldklub nu igen tilbage i Superligaen. Det blev en realitet da AB blev slået 4-0 hjemme på Lyngby Stadion.

AGF slog Næstved, og er dermed godt på vej mod Superligaen sammen med netop Lyngby.

Allerede efter fire minutter havde Christian Holst sendt Lyngby på Superliga-kurs, da han efter fremragende forarbejde af Andreas Bjelland bankede bolden i nettet.

Lyngby sad tungt på nedrykningstruede AB i første halvleg, men med lidt hjælp fra varmen fik AB trukket tempoet ud af kampen, og tilskuerne fik ikke flere mål inden pausen.

Anden halvleg var dog dårligt sat i gang før Kim Aabech havde gjort det til 2-0 for Lyngby, og derfra begyndte hjemmeholdet rigtig at lege fodbold med AB. Endnu et mål blev sat ind af Aabech, der med målet overtog topscorerværdigheden i 1. division og sikrede Lyngby en 3-0 føring. Målet var hans 16. i denne sæson.

Ander Jochumson ville også være med, og han fik sendt bolden i nettet til 4-0, efter et venligt oplæg af Kim Aabech. Målet var ligeledes hans 16. sæsonmål.

Lyngby kunne juble, for 4-0 blev slutresultatet i denne kamp. AB derimod var mindre muntre. Nederlaget betyder nemlig at de med tre kampe tilbage at spille, fortsat ligger under nedrykningsstregen.

En anden oprykningskandidat, nemlig AGF, kom i dag et skridt nærmere oprykning. Det blev nemlig til en sejr på 2-1 over Næstved, og samtidig tabte konkurrenterne fra Fredericia 2-0 til SønderjyskE, og dermed et vigtigt skridt i oprykningsduellen.